lauantai 21. heinäkuuta 2018

Orapihlaja-aitojen leikkaukset Pirkkala Tampere Nokia Ylöjärvi Lempäälä Kangasala Akaa Valkeakoski Pirkanmaa käteisellä 50 euroa alkava tunti + siirtymäkulu + konekorvaus sopimuksen mukaan

Orapihlaja-aitojen leikkaukset Pirkkala Tampere Nokia Ylöjärvi Lempäälä Kangasala Akaa Valkeakoski Pirkanmaa käteisellä 50 euroa alkava tunti + siirtymäkulu + konekorvaus sopimuksen mukaan ( Hinnoittelu samoin monet muutkin leikkaukset on sitten kyse ruohikoista, kuusiaidoista, tmv:sta pensasaidoista)


E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291 

Tiedustelut ja tilaukset ensisijassa sähköpostilla. Kiitos. 
Viestintä on selkeintä sähköpostilla, tulee osoitteet ymv tiedot laakista oikein, sekä se mistä on sovittu.

Monasti soi puhelin kun teen hommia, ei voi helpolla vastata puhelimeen ollessa liikenteessä, saati kun tekee hommia niin puhelinta ei kuule. 

50€ alkava tunti + siirtymä- ja työkalukorvaus tapauskohtaisesti. Esim jos päivän homma niin 50€ x 8 t + tapauskohtainen siirtymä- ja työkalukorvaus. Siirtolavasta sovitaan samoin etäisyyksien mukaan tapauskohtaisesti.

Ohessa alla esittelyvideo orapihlaja-aitojen leikkauksistani:Ohessa samoin leikkauskuvastoa leikkauspalveluistani, sekä kone mitä käytän leikatessani, olkaa hyvä.
  

Hinnoitteluni näkyy tuntiperusteisena alustavasti blogeista, ihmettelen miksi kysytään hintaa erikseen, voidaanhan se sopia erikseen kohteessa, mutta ei näkemättä kohdetta, eihän?

Ensisijassa sähköpostilla aika paikka käteistä on varattu niin jo alkaa homma pelittämään. Sovitaan sähköpostilla aikataulut sateeton päivä katsoen yhteisin aikatauluin. Kuten kuvista näette niin homma käy, joten ei muuta kuin sitä osoitetta ja yhteistä aikataulua tarkistamaan? Kiitos etukäteen. 

Samalla periaatteella muutkin pihatyöt; Nurmikoiden leikkaukset, omenapuiden leikkaukset etc.

-----------------------------
Kuitti tilaussähköpostiinne, kotitalousvähennysoikeus tehdyistä pihatöistä
------------------
 Orapihlajätteiden ymv puutarhojen leikkaustuloksen kuljetus sovitaan tapaukohtaisesti riipuen määristä, joko peräkärryllä tai isolla siirtolavalla.................................
Joskus ihmettelen lukeeko kukaan riviäkään vai katsotaanko vain puhelinnumero? Kiitos etukäteen infoni lukemisesta ja yhteydenotoistanne sähköpostilla? Voiko suomalaiseen koululaitokseen luottaa, niin että viestit luetaan muutenkin kuin puhelinnumeron suhteen?
https://orapihlaja-aitojen-leikkaukset.blogspot.com
......................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti